Partnerek

Az IBM Business Partnere alapítványunknak. Jövőbe mutató szemlélete és innovatív tevékenysége építi a digitális jövőt.
"A digitális technológia a vezetéket jelenti, azonban a digitális intelligencia vagy mesterséges intelligencia, ahogyan néhányan nevezik, sokkal több ennél. Az elkövetkező évtized kulcskérdése az lesz, hogyan ötvözhetjük ezeket, hogy kognitív folyamatokra épülő vállalattá válhassunk. Ez egy új kor hajnala.”
VIRGINIA M. (GINNI) ROMETTY, AZ IGAZGATÓSÁG ELNÖKE, ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ, IBM
a Digitális Jövőért Alapítvány számlavezetője. A Gránit Bank képviseli azt a modern, digitális szemléletet, mely az Alapítvány céljait maradéktalanul elősegíti. A Digitális Jövőért Alapítvány számára biztosított szolgáltatásai korszerűek, tökéletesen összecsengenek céljainkkal, feladatainkkal.
Affiliate Média Az Affiliate Média Kft. közel tíz év alatt felhalmozott szakmai tapasztalatát és a tevékenysége során keletkezett adatvagyon hozzáférhetőségét bocsátja a Digitális Jövőért Alapítvány számára. Az Alapítvány és az Affiliate Média Kft. is elkötelezett a hazai technológia fejlesztés és innováció mellett.
Affiliate Média Az Evomedia Kft. évtizedes tapasztalatait és digitális piac ismeretit bocsájta az alapítvány rendelkezésére folyamatos interaktív kapcsolattartás keretében. Kölcsönösen előnyös együttműködés, hiszen ma már az automatizálás irányában haladunk és ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Digitalizáció mind inkább átszövi életünk szinte minden területét. Fontos a folyamatos innováció, pláne a digitális iparágban, ehhez pedig sokszor a belső erőforrások nem elegendőek. Erre nyújt az alapítványi partnerség megoldást.
Ltender Vállalkozásunk az L Tender-Consulting Kft. a személy adatok védelméről és az információbiztonságról szóló jogszabályok szervezeti beillesztésének szakértője. Az elmúlt években sok száz helyen– a legnagyobb termelőcégektől a legkisebb önkormányzatokig– feleltettük meg az adatkezelőket és rendszerhasználókat a jogszabályi előírásoknak. Munkánk mellett a területen úttörő szakoktatási, valamint egy országos program keretében diák kommunikációs tréningek szervezésével is nagy tapasztalatokat szereztünk.
Affiliate Média A Digitális Jövőért Alapítvány honlapját készítette és optimalizálta alapítványi felajánlás keretében az EduWork.hu Kft. Magyarország egyik legsikeresebb keresőoptimalizálással foglalkozó vállalkozása. A cég a legkeresettebb magyar nyelvű kulcsszavakra szerezte meg az első helyeket az elmúlt évek során a Google keresőben, számos kisebb és nagyobb KKV valamint multinacionális vállalat számára végzett weboldalkészítést és SEO tevékenységet.

A Budapest Nemzetközi Üzleti Központ Szövetség – BIBCA (Budapest International Business Center Association) 2002 ben alakult hazai és nemzetközi vállalatok és kamarák közreműködésével Budapest Közép-kelet európai Üzleti Központi pozíciójának elősegítésére céljából. A Szövetség 2001-ben, 2003-ban 2005-ben, 2007-ben, 20013-ban és 2015-ben rendezett nemzetközi konferenciár  "Budapest International Business Center Conference" címmel.
A Szövetség 2017-ben a nevét CEBCA - Central European Business Center Association - ra változtatta.